Dag 10 Van Carpenteria naar Los Angelos

maandag 19 mei 

Rond 9.30 uur weg uit Carpenteria en via 101 verder richting Los Angelos. Waarschijnlijk kun je ook wel een stuk langs de kust rijden, want we zien daar onderweg diverse campers geparkeerd staan. Na Ventura de 1 weer opgepikt en langs de kust naar Malibu. Leuk die houten strandhuizen op palen, in allerlei tinten grijs en beige. Gisteren zagen we die ook al onderweg. In Malibu geluncht in Malibu Seafood met broodjes shrimp. Lekker! Lijkt een snackbar maar trekt allerlei soorten publiek.



In Santa Monica willen we eigenlijk wel de pier zien, maar parkeren met RV blijkt daar maar liefst $42 te kosten. Dat vinden we toch wel erg duur en zijn dan gedwongen door te rijden. Echt handig is een camper in LA niet, althans niet om te parkeren! We zoeken de 10 en vervolgens de 405 en rijden naar camping Birmingham RV park aan Balboa Bld in Van Nuys. De camping stelt niet veel voor. We zijn er rond 15.00 uur en gaan dan met bus 237 naar de Oranje Line en vervolgens met de Red Line Metro naar Hollywood/Highlands, midden op Hollywood. We maken een rondrit door Hollywood en stukje Beverley Hills en komen zo langs alle highlights.





Nog even rondgekeken in het gloednieuwe winkelcentrum Highland en de Hollywood-sign gefotografeerd en met metro en bus weer terug naar de camper, een reis van een goed uur. Helaas gaat de laatste bus rond 20.30 uur vanaf het Orange Line station en die willen we wel halen.  Een optie zou zijn in LA een auto te huren. 

We hebben vandaag 198 mijl gereden. 

Reacties

Populaire posts